Home snaarinstrumenten toetsen accordeons blaasinstrumenten strijkinstrumenten drums en percussie pro audio en licht accesoires 
contact foto's winkel gebruikte instumenten Voeg uw product toe in het mandje

chromatische tuner, voor gitaar en basgitaar, LCD display, jackingang en geïntegreerde microfoon

inclusief batterij


Dit Product is Voorradig Voeg uw product toe in het mandje

BTU-150                  Boston chromatic clip tuner


€ 9,50

chromatische clip-on tuner, met multi kleuren display, auto power on / off

De BTU-150 gaat automatisch aan wanneer bevestigd aan de kop, en schakelt uit wanneer u het verwijdert. Wanneer uw instrument is in harmonie, de achtergrondverlichting wordt groen. Als het is scherp, de achtergrondverlichting rood wordt, als het plat op het display wordt oranje. De BTU-150 tuner wordt automatisch uitgeschakeld wanneer deze niet wordt gebruikt gedurende 5 minuten. Ingebouwde piëzo-sensor voor nauwkeurige afstemming.


Dit Product is Voorradig Voeg uw product toe in het mandje

BTU-200         Boston chromatische clip-on tuner full colour display


€ 10,60

chromatische clip-on tuner (ook G+B+U+V) full colour display, 430-450Hz
De Boston BTU-200 is een handige clip-on tuner met een full colour display en verschillende modi voor het stemmen: chromatisch, gitaar, bas, viool en ukulele. De laatste geselecteerde modus wordt onthouden voor toekomstig gebruik.

Het kleurendisplay geeft het in geel aan als de stemming te laag is en in rood als de stemming te hoog is. Zodra de perfecte stemming bereikt is zal de pijl in het midden blauw oplichten. Door de heldere display is de BTU-200 ook goed in het donker te gebruiken.


Dit Product is Voorradig Voeg uw product toe in het mandje

BTU-205                 Boston chromatische clip-on tuner


€ 11,00

chromatische clip-on tuner, (ook G+B+U+V), full colour display, 430-450Hz, viool clip-on


Dit Product is Voorradig Voeg uw product toe in het mandje

BTU-1000          Boston deluxe chromatische tuner met metronoom


€ 20,90

deluxe chromatische tuner met metronoom, akkoordencomputer en toongenerator

De BTU-1000 is een luxe stemapparaat van Boston. Hij kan naast het stemmen van nagenoeg alle instrumenten ook gebruikt worden als metronoom, akkoorden database (met maar liefst 2640 akkoorden met liggingen voor gitaar) en toon generator.


Dit Product is Voorradig Voeg uw product toe in het mandje

FCT-12                    Fender chromatic clip tuner (also G+B+U+V)


€ 15,20

Fender FCT-12 chromatische kleur Clip-On Tuner is compact en eenvoudig, zelfs onder donkere podium omstandigheden te werken. Het stemt instrumenten met behulp van een ingebouwde vibratie sensor voor nauwkeurige en precieze afstemming zelfs in lawaaierige ruimtes. De heldere en kleurrijke LCD-scherm met eenvoudig af te lezen sweep naald scherm draait 360 graden voor het eenvoudig bekijken. Tuning modi zijn: gitaar, bas, ukelele, viool en chromatische. Tuning range A0 - C8. A4 Range 430Hz-450Hz. Gewicht: 50 gram. Vermogen: CR2032 batterij (inbegrepen) "


Dit Product is Voorradig Voeg uw product toe in het mandje

FT-004                     Fender chromatic clip tuner (also G+B+U+V)


€ 13,00

chromatische clip-on tuner (ook G + B + U + V), 440Hz

Het kleine formaat FT-004 Fender Clip-On Tuner is gemakkelijk, zelfs onder donkere podium omstandigheden te werken. Ingebouwde vibratie sensor voor nauwkeurige afstemming, zelfs in lawaaierige ruimtes. Het grote LCD display met eenvoudig af te lezen naald wijst de witte als uit de toon en helder groen in de melodie. Kleine, compacte formaat met een hand draaibare klem. Tuning modi zijn: gitaar, bas, ukelele, viool en chromatische. Tuning range B0 - B7. A4 Calibration: 440Hz. Lichtgewicht: 30 gram. Vermogen: 3V2032 cel batterij (een stuk)


Dit Product is Voorradig Voeg uw product toe in het mandje

                               CLXmusic Chromatische Tuner


€ 15,00

Chromatisch stemapparaat voor elektrische en akoestische gitaren Geschikt voor gebruik met elektrische en akoestische gitaren Stembereik B0- B7 Meerkleurige display A4 calibratie: 440Hz Stemwijze: Automatische toonhoogte herkenning 'Auto Power Off' functie Naald-stijl aflezing Tolerantie: +/- 1cents Voeding: 1x CR2032 batterij


Dit Product is Voorradig
Voeg uw product toe in het mandje

BTU-50                    Boston tuner voor gitaar en basgitaar


€ 9,90

tuner voor gitaar en basgitaar, LED-indicators, jackingang en geïntegreerde microfoon

inclusief batterij


Dit Product is Voorradig

BTU-100                 Boston chromatische tuner


€ 13,00

Muziekhuis Hidding Doorndistel 37 7891WV Klazienaveen Nederland  T: 0591-317917 M: 0646336233 E: info@muziekhuishidding.nl