Voeg uw product toe in het mandje

Q6                           Concert line" dynamische zang/presentatie microfoon


€ 35,00

De Samson Q6CL is een super-cardioïde dynamische zang microfoon met groot frequentiebereik. Deze microfoon is geschikt voor live zang en studio/instrument opnamen (cabinet miking) en presentaties. De Q6CL heeft een Neodymium microfoon element met een hoog uitgangssignaal en een lage impedantie, wat de signaal/ruis verhouding optimaliseert. Het opname diagram is super-cardioïde (zeer richting gevoelig) waardoor de Q6CL bijzonder ongevoelig is voor rondzingen. Tevens is de microfoon uitgerust met een meervoudig intern shockmount systeem wat de handgevoeligheid ten gunste komt. De Q6CL wordt geleverd in een "Concert Line" blister verpakking inclusief XLR microfoon kabel, microfoon clip en draagtas. Frequentie bereik 50Hz-15KHz. Maximale geluidsdruk 134dB SPL. Afmeting 53 x 180 mm. Gewicht 340 gram.


Dit Product is Voorradig Voeg uw product toe in het mandje

Q7                           Professionele dynamische zang microfoon


€ 46,00

Deze Samson Q7 handheld dynamische zangmicrofoon heeft een ongelofelijke prijs/prestatie verhouding. De Q7 is uitgevoerd met een Neodymium magneet die, ondanks zijn kleine afmeting en lage gewicht een enorm rendement heeft. De Samson Q7 produceert daardoor een hoog uitgangssignaal bij een laag zang/ spraak volume, wat de signaal/ruis verhouding aanzienlijk verbeterd. De Q7 is als "allrounder" zowel geschikt voor zowel live als studiowerk en heeft een richtingsgevoelig opnamepatroon (cardioïde) en is daardoor zeer ongevoelig voor rondzingen. Tevens heeft de Q7 vanwege een speciaal intern shockmountsysteem een zeer lage handgevoeligheid. Frequentieberiek van 80Hz-12KHz. Lengte 180mm, gewicht 370 gram. Gevoeligheid -54dB. Impedantie 200 Ohm. SPL 150dB.


Dit Product is Voorradig
Voeg uw product toe in het mandje

ST-075                     Mobiele Geluidsinstallatie 2x 8" USB/SD/VHF


€ 189,00

Nu kunt u overal van uw favoriete muziek genieten met dit geluidssysteem met dubbele woofers en tweeters. Het draagbare en complete systeem bevat alles wat je tegenwoordig mag verwachten


Dit Product is Voorradig
Voeg uw product toe in het mandje

Singtrix                   Singtrix professionele karaoke machine


€ 399,00

ZING als een  rockstar

Van de makers van de originele Guitar Hero®, * komt Singtrix®, de volgende generatie karaoke machine, die maakt slechte zangers goed en goede zangers geweldig! Klinkt als je favoriete ster met honderden professionele vocale effecten, live backup harmonieën gemaakt, op basis van uw eigen stem en natuurlijke pitch-correctie. Het werkt met elke muziek en audio-apparaat.


Dit Product is Voorradig

     www.muziekhuishidding.nl                      De muziekwinkel in uw regio


Zit uw instrument er niet bij Of bezoek onze winkel >