Alesis

Alesis elektronische drums

Alesis is een Amerikaans bedrijf en producent van muziekinstrumenten, digitale audioprocessors, effectprocessors, mengpanelen, opname-apparatuur, drumcomputers, en elektronische percussie. Het bedrijf werd in 2012 onderdeel van moederbedrijf inMusic Brands.
 

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Alesis in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Alesis op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Alesis.

Geen producten gevonden...