Ashton

 

Ashton Gitaren

 
Het merk Ashton werd opgericht in 1997 en is sinds die tijd aanzienlijk gegroeid en ontwikkeld. We zijn trots op de kwaliteit van Ashton-producten, die ongeëvenaard is in het aanbod van het merk, daarom zijn we over de hele wereld verkocht!
 

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Ashton in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Ashton op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Ashton.        

Geen producten gevonden...