HOHNER

 

HOHNER Muziekinstrumenten

Hohner Musikinstrumente GmbH & Co. KG is een Duitse fabriek van muziekinstrumenten in Trossingen. Het bedrijf werd op 26 juli 1857 opgericht als mondharmonicafabriekje door Matthias Hohner (1833-1902) die was opgeleid tot horlogemaker. Het bedrijf is vooral bekend van zijn mondharmonica's en accordeons

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Hohner in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Hohner op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Hohner.