Markbass

 

Markbass

 

Voorafgaand aan de oprichting van Markbass ging De Virgiliis ging samenwerking aan met de Iltaliaanse luidsprekerfabrikant B&C. Hij was een van de eersten om te experimenteren met speakers met neodymium magneten. Dit pakte prachtig uit, want het gebruik van neodymium maakte het mogelijk om het gewicht van speaker cabinets drastisch te beperken.

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Markbass in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Markbass op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Markbass.        

Geen producten gevonden...