Remo

 

Remo drumvellen

 
Drummer en oprichter Remo D. Belli experimenteerde met PET-folie als een mogelijk materiaal voor de productie van drumvellen na de Tweede Wereldoorlog. Remo Belli creëerde gemak voor professionele drummers toen hij een pionier was in het gebruik van Mylar, een synthetische polyesterfilm voor drumvellen. Oorspronkelijk waren de vellen wit en ondoorzichtig om het uiterlijk van kalfslederen na te bootsen. Latere innovaties waren duidelijke drumvellen, tweelaagse drumvellen (voor extra duurzaamheid en diepte) en gesimuleerde natuurlijke drumvellen met een product genaamd "FIBERSKYN", dat momenteel op de derde versie is. Remo Belli stierf op 25 april 2016.
 

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Remo in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Remo op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Remo.