Schecter

 

Schecter gitaren

SCHECTER produceerde aanvankelijk alleen hardware onderdelen en kits voor elektrische gitaren. Pas is 1989 werden de eerste eigen modellen op de markt gebracht. Sindsdien is SCHECTER een merk, dat op het gebied van elektrische gitaren met de nadruk op HARD en LOUD niet meer weg te denken is. SCHECTER gitaren zijn derhalve ook zeer populair bij grote bands en artiesten, zoals bijvoorbeeld Papa Roach, Avenged Sevenfold, Jeff Loomis, Keith Merrow en Seether.

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Schecter in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Schecter op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Schecter.