Scott Cao

 

Scott Cao Violen

 
Scott Cao Violen zijn een van de beste snaarinstrumenten ter wereld. In de afgelopen 15 jaar hebben spelers van alle niveaus vertrouwd op de instrumenten van Scott Cao. Van solisten, professionele spelers tot studenten, maar ook verzamelaars zijn dol op deze violen. Scott Cao Violins, opgericht in 1989, heeft tal van internationale onderscheidingen gewonnen en krijgt enorme erkenningen. Deze instrumenten staan bekend om hun onovertroffen kwaliteit, uitzonderlijke tonaliteit en uitstekende afwerking.
 

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Scott Cao in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Scott Cao op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Scott Cao.