Sterling by Music Man

 

Sterling by Music Man

 
Met de iconische gitaren en basgitaren ontworpen door het legendarische merk Ernie Ball Music Man, zijn we toegewijd aan het bouwen van de beste instrumenten voor alle niveaus van muzikanten - degenen die gewoon dol zijn op het rebelse geluid van elektrische gitaren en basgitaren. Volgens onze strenge kwaliteitsnormen worden alle Sterling by Music Man-instrumenten zorgvuldig en met trots geïnspecteerd door ons team in Orange, Californië voordat zij musici over de hele wereld bereiken.
 

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Sterling in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Sterling op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Sterling.        

Geen producten gevonden...