TAMA

 

Tama Drums

 

Tama is een merk drumstellen en -hardware van het Japanse muziekinstrumentenbedrijf Hoshino Gakki. Tama ontwikkelt en fabriceert zijn duurste drumstellen in het Japanse Seto, terwijl hun hardware en goedkopere drumstellen worden gemaakt in Kanton in China.
 

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Tama in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Tama op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Tama.