Vintage

 

Vintage Gitaren

Vintage Guitars bestaat al sinds 1985. We weten wat professionele gitaristen willen. Onze authentieke gitaren combineren het klassieke ontwerp van vintage gitaren met de moderne speelbaarheid van nieuwere gitaren. De retro-look wordt gecombineerd met gepatenteerde nieuwe hardware die u het beste biedt van zowel nieuwe als oude werelden. Of jouw favoriete genre rock, country of jazz is, we hebben vintage gitaren voor elke werkende professionele muzikant.

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Vintage in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Vintage op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Vintage.