Dunlop

 

Dunlop fabrikant van elektronische effecten, picks, capo's, dia's, snaren en andere muziekinstrument accessoires.

 
Dunlop Manufacturing, Inc., gevestigd in Benicia, Californië, is in 1965 opgericht als een klein familiebedrijf en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van elektronische effecten, picks, capo's, dia's, snaren en andere muziekinstrument accessoires. Dunlop is de thuisbasis van legendarische producten als de Cry Baby wah en Tortex picks.
 

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Dunlop in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Dunlop op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Dunlop.