Ernie Ball

 

Ernie Ball Gitaar snaren

 
Ernie Ball, 's werelds toonaangevende fabrikant van snaren en accessoires, maakt al sinds 1962 hoogwaardige elektrische gitaar- en bassnaren. Wereldklasse spelers zoals Paul McCartney, Keith Richards, Eric Clapton, Slash, Jimmy Page en Buddy Guy hebben alles bespeelde Ernie Ball-snaren om hun unieke geluid te creëren. We gebruiken de nieuwste technologieën en de beste materialen om uw speelervaring voortdurend te verbeteren en bieden een ongeëvenaard palet aan expressieve opties.
 

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Ernie Ball in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Ernie Ball op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Ernie Ball.