Martin & Co

 

Martin & Co

 
C. F. Martin & Co. is al bijna twee eeuwen lang Inspiring Musicians Worldwide met hun superieure gitaar- en snaarproducten. Martin gitaren en snaren blijven de keuze voor muzikanten over de hele wereld voor hun ongeëvenaarde kwaliteit, vakmanschap en toon. Gedurende de lange geschiedenis van het bedrijf zijn Martin-producten te zien en te horen in alle genres van muziek en in alle segmenten van de popcultuur, van concert- en theaterpodia tot televisie en films.
 

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Martin & Co in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Martin & Co op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Martin & Co.