Sennheiser

 

Sennheiser

Sennheiser is een Duitse fabrikant van onder andere hoofdtelefoons, microfoons, en andere soorten geluidsapparatuur. Het bedrijf werd in 1945 opgericht door Fritz Sennheiser in Wennebostel onder de naam "Laboratorium Wennebostel". In 1958 werd de naam van het bedrijf gewijzigd in "Sennheiser".
 

Muziekhuis Hidding heeft een diversiteit aan merken in huis, bekende en wat minder bekende merken zijn opgenomen in het assortiment van Muziekhuis Hidding.

Alleen producten van goede kwaliteit komen in het assortiment van Muziekhuis Hidding, rekening houdend met de degelijkheid van het product, en de prijs kwaliteitsverhouding word hier rekenschap gehouden.

Met trots heeft Muziekhuis Hidding het merk Sennheiser in huis genomen een gerenommeerd product, fabrikant waar we in de toekomst nog veel van horen en plezier van kunnen beleven.

Het is voor Muziekhuis Hidding onmogelijk om alle producten van Sennheiser op voorraad te zetten, ziet u het product wat u zoekt niet in ons assortiment, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het te bestellen product van Sennheiser.